середа, 30 вересня 2020 14:36

Діти намагалися втекти: нові подробиці вбивства матір'ю своїх доньок

Діти намагалися втекти: нові подробиці вбивства матір'ю своїх доньок
У Львівській області знайшли застреленими жінку та двох дітей. Підозрюють, жінка вбила доньок 6 і 9 років. І вкоротила віку собі. Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Стали відомі нові подробиці трагедії в селі Велика Волосянка у Львівській області. Там знайшли застреленими двох дівчаток - 6 та 9 років, їхня мати зі смертельним вогнепальним пораненням лежала поруч.

Попередньо відомо, 36-річна жінка стріляла дітям у голову з мисливської рушниці, вони померли одразу. Це сталося близько опівночі. Діти ще не спали і навіть намагалися врятуватися та тікали від мами. Після вбивства двох доньок жінка вистрелила собі в голову, йдеться в ТСН.

Постріли чули інші відпочивальники, вони й викликали поліцію.

"Жінка, яка жила в цьому помешканні, стріляла донькам у голову. Через завдані поранення вони померли на місці. Після чого вчинила самогубство, вистрілила собі в голову", - каже начальник Старосамбірського відділення поліції Сергій Захарчик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мертві діти та мати у зашморгу: у будинку знайшли 3 трупи

За даними поліції, цей комплекс відпочинку належить матері померлої жінки. Тож разом із дітьми вона тут не відпочивала, а жила деякий час.

Поліція підозрює саме жінку в убивстві дівчаток та подальшому самогубстві, бо всі постріли було зроблено з однієї мисливської рушниці, яка була поруч із жінкою. Чи зареєстровано рушницю і якщо так, то на кого - слідчі не розголошують.

Поки що не відомі і мотиви злочину. Чи мала жінка психологічні проблеми і чи стояла десь на обліку, у поліції теж не уточнюють.

Тіла 36-річної жительки одного з сіл Старосамбірського району і її доньок з вогнепальними пораненнями виявили на території відпочинкового комплексу 29 вересня. Зброю поліцейські вилучили та відправили на експертизу. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Діти намагалися втекти: нові подробиці вбивства матір'ю своїх доньок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути