вівторок, 01 грудня 2020 10:56

Директорці стоматологічного центру встромили в око ножиці: нові подробиці

Директорці стоматологічного центру встромили в око ножиці: нові подробиці
У Житомирі затримали 28-річного працівника стоматологічної клініки. Його підозрюють у замаху на 62-річну керівницю медзакладу. Фото: t.me/dkr_npu

У справі про замах на вбивство директорки приватної стоматологічної клініки в Житомирі триває слідство. Непритомну жінку в калюжі крові знайшла бухгалтер. Її поклали в реанімацію, стан оцінюють як важкий.

З кабінету нічого не пропало. У скоєному підозрюють 28-річного стоматолога-ортопеда. Мотив нападу - борги. Він позичав у неї гроші на весілля й приховував виручку. А директорці стало відомо про це.

За даними слідства, жінка сиділа в кабінеті і наносила макіяж. Потім упала від удару й знепритомніла. Син потерпілої Сергій Яремчук розповів, що в його матері ні з ким не було конфліктів, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік устромив дружині в груди ножиці

Підозрюваного тримають під вартою. Він своєї провини не визнає. Не вірять у звинувачення й родичі затриманого. Кажуть, не здатний на вбивство.

"Я нікому не вірю. Жодних грошей він не винен, тому що забезпечений був на всі сто. Ніяких коштів не потребував, я не вірю", - каже тесть підозрюваного Микола Лавренчук.

Раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності. Тепер йому загрожує до 15 років в'язниці або довічне ув'язнення.

У Житомирі 27 листопада затримали 28-річного працівника стоматологічної клініки. Його підозрюють у замаху на 62-річну керівницю медзакладу. 19 листопада жінку знайшли непритомну з численними тяжкими ушкодженнями голови та ножицями в правому оці у власному кабінеті.

Зараз ви читаєте новину «Директорці стоматологічного центру встромили в око ножиці: нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути