неділя, 02 грудня 2018 09:50

Директору школи погрожують самосудом

Директору школи погрожують самосудом
Жителі села Вербівка постали проти директора школи. Фото: tsn.ua

Жителі села Вербівка Дубровицького району Рівненської області звинувачують директора місцевої школи Анатолія Розановича в деспотизмі, грубому поводженні з дітьми та їх батьками. Чоловіка вже звільнили через побиття підлітка, однак суд поновив на посаді.

"Кілька разів стукнув, і почав душити. Син намагався відкинути його руки, але той продовжував душити", - розповідає матір постраждалого учня Галина Різанович, повідомляє tsn.ua.

Вчителі запевняють, що теж відчували психологічний тиск від керівника. Він штовхав дітей, нецензурно лаяв та навіть простягав руки до батьків. Однак директор вважає, що проти нього змовилися і зводять наклеп.

"Я вам скажу: все, що про мене озвучили – це чиста неправда. Це масова агітаційна робота зі сторони керівництва громади, нинішнього директора школи", - каже Анатолій Розанович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Добре пішло? Не треба сіпатися" - вчителька побила школярів скакалкою

За словами сільського голови Людмили Гурак, всі розмови, догани і прохання порозумітися з колективом і учнями минули безрезультатно. Батьки попереджають, якщо Розановича поновлять на посаді, не пускатимуть дітей на навчання.

У школі в Тернопільській області сталася масова бійка між учнями, педагогами та батьками. Шкільний психолог Оксана Ковалисько проводила бесіди з учнями, які побилися на перерві, коли в клас зайшов учитель історії. Педагог почав виштовхувати 11-класників в коридор

Зараз ви читаєте новину «Директору школи погрожують самосудом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути