понеділок, 14 травня 2012 10:14

Директора "Хромой лошади" посадили на шість з половиною років

Директора "Хромой лошади" посадили на шість з половиною років
На суді Мрихін погодився з пред'явленим звинуваченням. Фото: lents.ru

Ленінський районний суд Пермі засудив комерційного директора нічного клубу "Хромая лошадь" Костянтина Мрихіна до шести з половиною років позбавлення волі в колонії загального режиму.

Під час оголошення вироку Костянтину Мрихіну близько десяти представників потерпілих вийшли із зали суду. Вони залишили засідання після того, як суддя почав зачитувати пом'якшувальні обставини - наявність у підсудного неповнолітньої дочки, хронічні захворювання, позитивну характеристику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із палаючого клубу вибігали з бокалами

На суді Мрихін погодився з пред'явленим звинуваченням (його звинувачували у порушенні статті 238 Кримінального кодексу - надання послуг, які не відповідають вимогам безпеки, що призвело до заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, а також смерть з необережності) і повністю визнав свою провину.

Вирок Костянтину Мрихіну, який переховувався в Іспанії, але був екстрадований до Росії, став першим у справі про пожежу в "Хромой лошади". Разом з комерційним директором обвинуваченими у цій справі приходять ще вісім осіб.

Пожежа в пермському клубі "Хромая лошадь" сталася під час святкового заходу в ніч на 5 грудня 2009 року. За кількістю жертв вона стала найбільшою в Росії за останні 50 років.

 

Зараз ви читаєте новину «Директора "Хромой лошади" посадили на шість з половиною років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути