вівторок, 23 березня 2021 15:01

Депутат прострелив ногу місцевому жителю

Депутат прострелив ногу місцевому жителю
У Миколаївській області депутат прострелив ногу місцевому жителю через дерево. Фото: pixabay.com

У Миколаївській області 46-річний депутат однієї з об'єднаних територіальних громад Первомайського району вистрелив у ногу 44-річному чоловікові.

Подія сталась поблизу залізничного переїзду неподалік селища Бандурка Первомайського району 22 березня близько 21:20. Причиною стрілянини став конфлікт через спиляне дерево. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний депутат міськради влаштував стрілянину в кафе

"У 46-річного депутата однієї з ОТГ виник конфлікт із чотирма місцевими жителями через його зауваження за спиляне дерево. Під час сутички, захищаючись, чоловік вистрілив із травматичного пістолета, влучивши в одного з чоловіків", - розповіли в поліції.

Пістолет поліцейські вилучили. Слідчі відкрили кримінальне провадження. У справі призначено судово-медичну експертизу. Очікуються висновки фахівців, за результатами яких прийматимуться подальші процесуальні рішення.

У Кривому Розі Дніпропетровської області депутат Саксаганської районної ради Володимир Хотикін стріляв з балкона своєї квартири на 5-му поверсі. Депутат був п'яний та ще й тримав на руках 7-річного сина. Поліцію викликали сусіди.

Зараз ви читаєте новину «Депутат прострелив ногу місцевому жителю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути