вівторок, 25 липня 2017 15:04

Депутат кричав до патрульних: "Мусара!" і співав повстанських пісень

Депутат кричав до патрульних: "Мусара!" і співав повстанських пісень

25 липня вранці патрульні Івано-Франківська зупинили п'яного чоловіка, який виявився депутатом Яремчанської міської ради. Поводився неадекватно, обзивав поліцейських "мусарами" та співав пісень УПА, повідомили у прес-службі патрульної поліції Івано-Франківська.

Екіпаж патрульної поліції побачив чоловіка, який порушував громадський спокій. Патрульні зупинились, щоб поспілкуватись із ним. Натомість чоловік почав кричати до них.

"Із криком "Стаять, мусара!" до службового автомобіля підбіг чоловік. Вживаючи нецензурну лайку та образи до поліцейських, бігав по дорозі. На вимогу припинити правопорушення він не реагував і поводився зухвало. Коли чоловік спробував ударити перехожого, поліцейські його затримали", -йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутата від БПП спіймали п'яним за кермом

Окрім того, під час спілкування затриманий співав повстанських пісень, вживав нецензурну лайку, надавав свої пропозиції щодо покращення роботи патрульної поліції та заявив про викрадення народним депутатом України депутата Івано-Франківської обласної ради.

За інформацією місцевого видання "Курс", йдеться про 29-річного депутата Яремчанської міської ради, учасника АТО Андрія Стельмащука. До міськради пройшов за списками партії "Воля".

Патрульні доставили його в медзаклад для перевірки на наявність алкогольного сп'яніння, а потім — до міського відділу поліції. Склали два адмінпротоколи — за дрібне хуліганство та появу у громадських місцях у стані алкогольного сп'яніння.

Зараз ви читаєте новину «Депутат кричав до патрульних: "Мусара!" і співав повстанських пісень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути