субота, 27 вересня 2014 09:39

Дебальцеве стало найгарячішою точкою Донбасу - останні події зони АТО

Дебальцеве стало найгарячішою точкою Донбасу - останні події зони АТО

Сили АТО продовжують виконувати поставлені завдання: несуть службу на блокпостах, опорних та дозорних пунктах, охороняють важливі стратегічні об'єкти, забезпечують ізоляцію кризових районів. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Згідно з повідомленням, напередодні ввечері озброєні бандформування обстріляли позиції українських військовослужбовців в районі населених пунктів Фрунзе, Богданівка, Піски.

"Ще більш напружена ситуація склалася біля Дебальцевого. Бойовики неодноразово обстрілювали наші блокпости в Малоорлівці, Попасній, на кургані Могила Гостра, штурмували Некішине. На даний момент українські військовослужбовці повністю контролюють свої позиції. В районі Маріуполя сили АТО повністю контролюють ситуацію, забезпечують безпеку жителів приморського міста. Також під контролем сил АТО стратегічний об'єкт - Донецький аеропорт", - сказано в повідомленні.

Також наголошується, що бойовики продовжують приносити чимало горя жителям Донбасу і знищувати інфраструктуру регіону. Так, в результаті мінометного обстрілу н.п. Щастя з боку н.п Весела гора, була зруйнована міська лікарня і кілька цивільних споруд. Загинула 1 жінка і поранено 16 мирних жителів. З них троє у важкому стані.

Зараз ви читаєте новину «Дебальцеве стало найгарячішою точкою Донбасу - останні події зони АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути