Ексклюзиви
неділя, 22 березня 2020 12:35

Де найбільше порушників карантину: оприлюднили сумну статистику

Автор: npu.gov.ua
  Станом   22 березня  поліцейські склали 1415 адмінпротоколів на порушників карантину
Станом 22 березня поліцейські склали 1415 адмінпротоколів на порушників карантину

Станом на неділю, 22 березня, поліцейські склали 1415 адмінпротоколів щодо порушень правил карантину, запровадженого у зв'язку з загрозою поширення коронавірусу в Україні.

Найбільше порушень виявлено у Дніпропетровській області. Там поліцейські склали 221 адмінпротокол, повідомили у пресслужбі Національної поліції.

За даними Нацполіції, також порушення виявили у Києві – 159, Донецькій області – 112, Харківській – 103, Київській – 93, Запорізькій – 74, Черкаській – 70, Одеській – 66, Херсонській – 58, Чернігівській – 52 та інших областях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приватний центр приховав результати тесту на коронавірус: за медиків взялася прокуратура

Наразі до суду направлено 1358 адміністративних протоколів, а до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 9 кримінальних проваджень за порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням. У Харківській – 3, по 1 – у Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Львівській, Сумській областях та місті Києві.

"Сьогодні до несення служби залучено близько 14700 поліцейських та 2360 військовослужбовців Національної гвардії України. Правоохоронці продовжують заходи із запобігання поширенню коронавірусної інфекції та охорони публічної безпеки", - додали у пресслужбі.

На Житомирщині відкрили кримінальне провадження щодо інфікованого коронавірусом 56-річного чоловіка. Він не повідомив, що перебував за кордоном із групою туристів.

Зараз ви читаєте новину «Де найбільше порушників карантину: оприлюднили сумну статистику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути