понеділок, 24 липня 2023 11:08

ДБР затримало скандального ексвоєнкома Одеського ТЦК
4

ДБР затримало колишнього одеського воєнкома
Фото: dbr.gov.ua
ДБР затримало колишнього одеського воєнкома
ДБР затримало колишнього одеського воєнкома
ДБР затримало колишнього одеського воєнкома

Звільненого з корупційним скандалом одіозного ексначальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова затримало Державне бюро розслідувань. Колишній посадовець намагався втекти від слідства.

ДБР проситиме суд залишити Борисова під вартою без можливості внесення застави через спробу колишнього воєнкома сховатися від правосуддя, 24 липня повідомили в пресслужбі відомства.

"Працівники ДБР спільно з прокурорами ОГП затримали колишнього начальника Одеського обласного ТЦК Борисова", ‒ ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залужний призначив нового начальника скандального Одеського ТЦК

У суботу йому оголосили про підозру у незаконному збагаченні на сотні мільйонів гривень та в умисному ухиленні від несення служби.

Колишній посадовець намагався втекти від слідства, використовуючи елементи конспірації: змінював місце розташування, номери телефонів, авто тощо.

"Активні пошуки тривали два дні. Із рештою, в результаті комплексних оперативно-слідчих заходів його було виявлено та затримано у Києві", ‒ зазначають у ДБР.

Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Президент Володимир Зеленський доручив головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному звільнити начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова. Його підозрюють у тому, що за гроші не призивав до війська.

Раніше Державне бюро розслідувань розпочало кримінальне провадження щодо Борисова.

За даними журналістського розслідування, родина начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова під час повномасштабної війни придбала на узбережжі Іспанії віллу та автомобілі на мільйони доларів.

Зараз ви читаєте новину «ДБР затримало скандального ексвоєнкома Одеського ТЦК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути