пʼятниця, 14 жовтня 2011 13:23

Чупакабра оселилася в Донецькій області?

Чупакабра оселилася в Донецькій області?

Жителі села Бердянське Першотравневого району бояться виходити вночі зі своїх будинків. Невідомий звір нападає на їх подвір'я і вбиває домашніх тварин і птахів.

"Наші подвір'я ночами відвідує невідомий звір. Він розірвав безліч домашніх тварин в селянських подвір'ях. Розламані клітки з кроликами, роздерті гуси, качки, кури. Причому, дворові собаки на наближення "нічного гостя" ніяк не реагують, а ми не знаємо, як захистити нашу живність", - кажуть мешканці Бердянського.

Селяни висувають кілька версій щодо того, ким є цей невідомий звір. Але все частіше люди називають ім'я невідомого звіра, який нещодавно з'явився в Україні, - чупакабра.

Офіційні особи в її існування не вірять, але факт загибелі домашньої живності підтверджують.

"На одному з дворів у сараї знайшли розірваними шість курей, а біля клітки виявлений мертвий кролик. Про дану подію відразу ж повідомили в міліцію і в Першотравневу райадміністрацію. А на наступний день в МНС почали надходити дзвінки від власників інших дворів, де теж "погосподарював" непрошений гість", - розповів заступник начальника МНС Першотравневого району Віктор Чайковський.

У МНС зазначають, що сліди від кігтів, залишені на місці події, дуже схожі на собачі. Людям порекомендували поставити петлі для вилову хижака, і по можливості закривати живність на ніч у сараях або інших приміщеннях.

Не визнають існування чупакабри і місцеві мисливці. На їхню думку, загадковим звіром, який вбив птахів, цілком міг стати вовк або дикий собака.

"Ніяка це не чупакабра, а вовк чи дикі собаки, на них, до речі, не гавкають дворові пси. Єдиний спосіб позбутися від них - відловити і застрелити", - кажуть мисливці.

Зараз ви читаєте новину «Чупакабра оселилася в Донецькій області?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути