Ексклюзиви
середа, 21 квітня 2021 16:20

Чоловіка знайшли мертвим на коліях за 17 км від дому

Чоловіка знайшли мертвим на коліях за 17 км від дому
На Львівщині машиніст поїзда сполученням Львів – Одеса побачив між коліями мертвого чоловіка. Загиблим виявився 31-річний чоловік із сусіднього села. Фото: REUTERS

У селі Пикуловичі поблизу Львова на залізничній колії знайшли мертвим чоловіка. Мав понівечене обличчя. Дані вдалося встановити за допомогою мобільного телефону та останніх дзвінків.

Загиблим виявився 31-річний Тарас, житель села Підберізці, яке розташоване за 17 км від місця трагедії, розповів староста Підберезців Зіновій Кіцак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потяг переїхав чоловіка, який сидів на рейках

"Всім рідним дивно, як він опинився аж у Пиколовичах на колії, адже то трохи далеко від нас, десь з 17 кілометрів буде, ще й пізно вночі", - каже Зіновій Кіцак, передає lmn.in.ua.

Додав, що чоловік жив у їхньому селі разом із родиною: батьками та дружиною. Також виховував доньку, яка навчається в другому класі місцевої школи. Загиблий не мав постійного місця роботи, проте він підробляв на будівництві.

У П'ятихатках на Дніпропетровщині 35-річний чоловік кинувся під колеса поїзда, який прибував до перону. Загиблий був співробітником П'ятихатського локомотивного депо і на момент трагедії був у відпустці.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка знайшли мертвим на коліях за 17 км від дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути