Ексклюзиви
четвер, 24 березня 2016 16:03

Чоловіка, який жорстоко помстився за вбивство матері засудили на довічно

Чоловіка, який жорстоко помстився за вбивство матері засудили на довічно

Мешканцю села Яблунівка Деражнянського району на Хмельниччині 32-річному Сергію Колосу Хмельницький міськрайонний суд виніс вирок про довічне ув'язнення. Його затримали після вбивства односельчанина 59-річного Петра Мазура. Під час слідства розповів, що хотів відомстити за вбивство матері, яке відбулось 22 роки тому. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла прес-секретар Прокуратури Хмельницької області Лілія Коцюк.

"Пізно ввечері прийшов до колишнього співмешканця матері, який зарізав її ножем під час застілля в 1993 році. Той відсидів по закону 10 років і повернувся в село. Вбивця зізнався на суді, що довго виношував у собі бажання помститись. Але те як він вбивав не пам'ятає. Прийшов до тями тільки після всього і зразу намагався втекти", - розповіла Коцюк.

Для вбивства використав господарську косу і кухонний ніж. За висновком експерта, було нанесено близько шістдесяти ран. Потерпілий помер на місці.

"Залишився у 6 років сиротою, бо батько десь на Уралі. Ріс в інтернаті, - згадує односельчанка Ірина. - Його ловили вже за розбої і зґвалтування. Коли повернувся, то хотів облаштувати хату, світло пробував провести, але не було грошей. Пішов добровольцем в АТО. Послужив десь півроку і в липні повернувся до села. Бачила як нормально спілкувався із Петром, але потім щось сталося і він його вбив. Не вірив, що йому дадуть пожиттєве. Розраховував на менше. Просив, щоб люди йшли за нього заступитися."

Вирок вступить в силу 18 квітня. До того часу Сергій Колос має можливість подати апеляцію.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка, який жорстоко помстився за вбивство матері засудили на довічно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути