пʼятниця, 19 травня 2017 15:47

Чоловіка, який вбив курця, відпустили додому

Чоловіка, який вбив курця, відпустили додому
Владислава Гречанова відпустили додому на момент слідства ФОТО: скріншот

Голосіївський райсуд Києва відпустив додому чоловіка, який вбив курця біля McDonald's в районі метро "Мінська". Підозрюваного посадили під домашній арешт.

Про це повідомляє "ТСН".

"Владислав Гречанов тепер не може виходити з квартири у нічний час. Чоловік зобов'язаний здати закордонний паспорт. А також двічі на тиждень з'являтися на допит до слідчого. У квітні він вдарив кулаком 34-річного чоловіка за куріння в громадському місці. Потерпілий помер від крововиливу в мозок. Поліція два тижні шукала нападника. Згодом до прокуратури чоловік прийшов сам. Убивці світить 15 років за ґратами за навмисне вбивство. Однак врахували прихід із каяттям. Прокуратура вже пом'якшила вимоги та попросила лише домашній арешт на час слідства. Суддя погодилася", - йдеться у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік, що вбив людину за цигарку, сам прийшов до прокуратури

Гречанов відмовився пояснювати подробиці інциденту. Відомо, що він професійно займається волейболом. Тому має добре поставлений удар. Зі слів подруги загиблого курця Юрія, він одразу загасив цигарку. А нападникові виявилося замало. Свідок каже, що загиблий був тверезим, поводився адекватно. Однак не встиг ухилитися від удару в скроню. У загиблого залишилася 10-річна дитина.

У ресторані McDonald's біля станції метро Мінська у Києві відвідувач ударом вбив чоловіка за те, що той палив на літньому майданчику. До загиблого підійшов чоловік. Зробив зауваження, що той палив і лаявся у громадському місці. Між ними виникла словесна перепалка. Після чого чоловік вдарив іншого кулаком в обличчя та пішов із кафе. З'ясувалося, що чоловік впав на асфальт та вдарився. Помер унаслідок черепно-мозкової травми.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка, який вбив курця, відпустили додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути