Ексклюзиви
субота, 13 липня 2019 12:31

Чоловіка, який 8 років вважався мертвим, випадково затримали патрульні

Чоловіка, який 8 років вважався мертвим, випадково затримали патрульні
У Маріуполі Донецької області патрульні поліцейські випадково затримали чоловіка, який 8 років тому інсценував власну смерть та переховувався від слідства. Фото - facebook.com/MariupolPolice

У Маріуполі Донецької області патрульні поліцейські випадково затримали 45-річного чоловіка, який 8 років тому інсценував власну смерть та увесь цей час переховувався від слідства.

Чоловіка розшукували за шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах. Злочинцю загрожувало до 12 років в'язниці. Він зник і того ж року на території місцевої лікарні знайшли тіло чоловіка, який зовні був схожий зниклого. Після того сестра порушника підтвердила, що померлий – її брат. Про це повідомляє Патрульна поліція України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не втримав язик за зубами: поліція випадково дізналась про жорстоке вбивство

Тепер патрульні зупинили чоловіка, який переходив дорогу на червоне світло. Жодних документів у порушника не було. Але він назвав правоохоронцям свої дані. Коли інспектори перевірили базу, вони з'ясували, що чоловік з 2011 року вважається померлим.

"Де увесь цей час перебував громадянин і наскільки зрадіє родина його "воскресінню", дізнаватимуться слідчі Центрального відділення поліції", – сказано в повідомленні.

В Маріуполі на Донеччині затримали хмельничанку, яку 16 років шукали за вбивство пенсіонерки. На вбивцю вийшли випадково. До поліцейських звернулися сусіди із скаргою на гучну сварку в одній із квартир. Правоохоронці відразу встановили особу власника. Однак його цивільна дружина розгубилася. Почала називатися різними іменами. Документів при собі не мала. Жінку забрали до відділку поліції. Як виявилося, затримана – вбивця.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка, який 8 років вважався мертвим, випадково затримали патрульні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути