Ексклюзиви
неділя, 31 травня 2020 11:45

Чоловіка виписали зі столичної квартири за неіснуючим рішенням суду
5

Автор: facebook.com/Костян Прокопенко
  Киянина Костянтина Прокопенка виписали із квартири в Подільському районі міста  за неіснуючим рішенням суду
Киянина Костянтина Прокопенка виписали із квартири в Подільському районі міста за неіснуючим рішенням суду

Киянина Костянтина Прокопенка виписали із квартири в Подільському районі Києва за неіснуючим рішенням суду. Це зробила його колишня дружина Олена Ворк-Янке.

Цю однокімнатку Костянтин придбав ще до одруження із Оленою. А після розлучення залишив дружині та синові, який також зараз там прописаний. У Центрі надання адміністративних послуг Подільського району не перевіряли достовірність документів. А тому заяву жінки задовільнили, розповів кореспондентові Gazeta.ua Костянтин Прокопенко.

"Заяву в ЦНАП про зняття мене з реєстрації Олена Янке подала 13 березня. До неї додала заочне рішення Подільского районного суду, яке скасоване ще у 2018 року. ЦНАП, не перевіряючи це рішення, існує воно чи ні, без жодного документу Державної виконавчої служби знімає з реєстрації. Але найголовніше, що Подільська РДА була третьою стороною в справі. А тому усі судові рішення у них є. Провернути все Янке допомогають АО "Кодекс групп", які є адвокатами з часу історії з хабарами в Апелляції по теперішній час", - розповів Костянтин Прокопенко.

Автор: надане Костянтином Прокопенком
 
  Киянина Костянтина Прокопенка виписали із квартири в Подільському районі міста  за неіснуючим рішенням суду
Киянина Костянтина Прокопенка виписали із квартири в Подільському районі міста за неіснуючим рішенням суду

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мого сина били і морили голодом"

Між колишнім подружжям із 2016 року триває протистояння в судах за спільного сина 7-річного Романа. Тоді Янке позбавила Костянтина Прокопенка батьківства без його відома і вивезла дитину у Німеччину. Чоловік дізнався про це в кінці грудня 2017 року. У лютому 2018 років через Подільський районний суд міста Києва він домігся визнання заочного рішення про позбавлення батьківських прав неправомірним і недійсним. У тому ж році почалися суди в Німеччині - за Міжнародною конвенцією про викрадення дітей. В одному із засідань Олена Янке навіть зізналася в підробці документів і обмані. Ці свідчення потім лягли в основу кримінальної справи на главу Служби у справах дітей Подільського району міста Києва, яка допомагала їй і підробляла документи.

Автор: Чому так/112.ua
  Олена Ворк-Янке виписала колишнього чоловіка Костянтина Прокопенка із придбаної ним квартири за неіснуючим рішенням суду
Олена Ворк-Янке виписала колишнього чоловіка Костянтина Прокопенка із придбаної ним квартири за неіснуючим рішенням суду

Рішенням німецького суду хлопчика повернули в Україну і вже понад рік він живе із батьком. Проте наприкінці минулого року Янке знову подала позов про відібрання сина, а також вимагає в Костянтина сплату аліментів.

Щодо незаконного зняття з реєстрації, зараз готуються заяви до поліції, прокуратури та інших органів досудових розслідувань та відповідних міністерств, за словами Костянтина. Кримінальні провадження стосовно Янке та ії спільників відкриті, але результатів слідства поки немає.

У суді першої інстанції в Німеччині Костянтин Прокопенко надав усі докази, що був позбавлений батьківства незаконно. Довів, що уже не будучи батьком, бачився із сином та брав активну участь у його вихованні. Зараз Роман бачитися із матір'ю не хоче. Каже, що вона та її новий чоловік знущалися з нього.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка виписали зі столичної квартири за неіснуючим рішенням суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути