четвер, 09 лютого 2017 12:26

Чоловіка вбило струмом у ванній

Чоловіка вбило струмом у ванній
macdigger.ru

У Чернігові на вул.Рокосовського 33-річного чоловіка вдарило струмом у ванній кімнаті. Від сильного розряду потерпілий помер на місці. Сім'я неодноразово зверталася до комунальників зі скаргами на удари слабкими розрядами струму. Однак начальник ЖЕКу № 10 Руслан Волок стверджує, що подібних заяв вони не отримували. Вже кілька днів працівники обстежують багатоповерхівку. Вони зафіксували слабкі розряди, які пробивають через батареї, коли в квартирі ввімкнене світло. Проте корінь проблем досі не знайшли.

Про це повідомляє "Gorod.cn.ua".

"Я офіційно заявляю, ні до нас, ні в кол-центр звернень від мешканців квартири щодо того, що б'є струмом, не було. Це аварійна заявка, ми б на неї відреагували миттєво. Адже це несе небезпеку для життя людей. На даний момент ми створили робочу групу. Вона перевіряє всі виходи-входи в підвалах та щитових усюди. Однак поки ніяких втрат, перенавантажень чи інших проблем в центральній системі електропостачання не виявили. Причини загибелі чоловіка можуть бути різними. Це і електрокабелі, заземлення на труби водопроводу, пошкоджена проводка в стінах, і інше. До кінця тижня перевірка повинна дати результат", - каже Руслан Валерійович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінку з 4-річною дитиною вдарило струмом у тролейбусі

Поліція з'ясовує обставини трагедії. Є інформація, що в сусідній квартирі в цей час проводили ремонт. Однак робочі запевнили, що були максимально обережні. З їх діяльністю випадок пов'язаний бути не може. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Причетному до вбивства загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

У Львові жінку вдарило струмом, коли вона мила руки. Після цього львів'янка перевіряє кран індикаторною викруткою перед тим, як увімкнути воду. Сім'я скаржилася до ЖЕКу, але там кажуть, що електрики в воді немає.
Зараз ви читаєте новину «Чоловіка вбило струмом у ванній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути