Ексклюзиви
субота, 20 липня 2019 19:05

Чоловік жорстоко вбив пенсіонерку

Чоловік жорстоко вбив пенсіонерку
Чоловік забив до смерті літню жінку. Фото: PMG.ua

На Сумщині 40-річний чоловік побив до смерті пенсіонерку.

Як зазначається, чоловік посварившись з літньою жінкою, почав доводити "правоту" кулаками. Від отриманих травм пенсіонерка померла. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції області.

"Померлій пенсіонерці було 64 роки. Про те, що перед смертю її сильно побили, свідчили численні синці на її тілі. За попередніми висновками фахівців, причиною її загибелі стали розриви внутрішніх органів", – розповів начальник Шосткинського відділу поліції Сергій Забозлаєв.

Правоохоронці опитали 40-річного племінника померлої, який жив з нею в одному будинку. Чоловік зізнався, що тітка померла після його побоїв. Напередодні він посварився з жінкою і побив її – спочатку руками, а потім палицею. Після цього пішов з дому, а коли через деякий час повернувся – виявив її померлою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка вистрелила у стоматолога і сокирою травмувала голову

Зараз чоловік затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За фактом події відкрито кримінальне провадження за статтею "навмисні тяжкі тілесні ушкодження", йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Поліція затримала викрадачів людини. Двоє чоловіків, вимагаючи гроші, викрали 37-річного мешканця Білої церкви. Після викрадення завезли в ліс та побили.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік жорстоко вбив пенсіонерку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути