пʼятниця, 18 вересня 2020 16:52

Чоловік зґвалтував 16-річну падчерку

Чоловік зґвалтував 16-річну падчерку
Чоловіку загрожує до 7 років позбавлення волі. Фото: vn.npu.gov.ua

У Крижопільському районі Вінницької області стався інцидент. 31-річний житель Донеччини зґвалтував 16-річну падчерку. Дівчина про сексуальне насилля наважилась розповісти дідусеві. Він одразу зателефонував до поліції. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підлітки зґвалтували чоловіка з інвалідністю

"Близько 15:00 до поліції зателефонував 59-річний місцевий житель із повідомленням про те, що його онуку зґвалтував співмешканець дочки", — йдеться в повідомленні.

Поліцейські 17 вересня затримали чоловіка в будинку, де мешкає потерпіла разом із бабусею та дідусем. Злочинець разом із матір'ю дівчини жив на Одещині. У Крижопільський район приїхав у гості до рідних співмешканки. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Зловмисник скористався відсутністю родичів дівчини, заманив її в гостьовий будинок на території господарства та зґвалтував.
На місці злочину поліцейські вилучили речові докази, які свідчать про причетність затриманого до злочину. Сам зловмисник свою провину заперечує. Факт зґвалтування дівчини підтвердили лікарі.

У поліції відкрили кримінальне провадження за вчинення сексуального насильства. Чоловіку загрожує до 7 років позбавлення волі.

У Київському районі Одеси чоловік заманив до будинку двох неповнолітніх знайомих, де їх ґвалтували кілька чоловіків. Про подію до поліції повідомила одна з потерпілих.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік зґвалтував 16-річну падчерку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути