вівторок, 02 липня 2019 16:23

Чоловік зарізав дружину і напав на 17-річного сина

Чоловік зарізав дружину і напав на 17-річного сина
В Одесі 59-річний чоловік зарізав дружину та накинувся із ножем на 17-річного сина. Потім намагався вкоротити віку собі. Фото - ТСН

В Одесі 59-річний чоловік зарізав дружину та накинувся із ножем на 17-річного сина. Потім намагався вкоротити собі віку.

Мотивом стали ревнощі. Подія сталася в одній із квартир у Малинівському районі міста, розповіли у відділі комунікації ГУНП області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потрійне вбивство: чоловік вирізав родину сусідів

"У результаті конфлікту між подружжям чоловік завдав дружині смертельного ножового поранення. На захист матері став 17-річний син, який також отримав ножові поранення. Аби уникнути покарання за скоєне, чоловік намагався вкоротити віку, завдавши собі ножових поранень у живіт", - розповів т.в.о. начальника Хмельницького відділення поліції Ярослав Фісенко.

Зараз батько та син госпіталізовані до медичних закладів. На місці працюють поліцейські. Встановлюються усі обставини події.

У селі Мазурівка Тульчинського району на Вінниччині сталося подвійне вбивство молодих людей. Загинули 27-річна жінка та її 23-річний товариш. Їхні тіла у будинку знайшла односельчанка й одразу викликала поліцейських. Убивцею виявився цивільний чоловік убитої.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік зарізав дружину і напав на 17-річного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути