неділя, 02 квітня 2017 02:21

Чоловік влаштував стрілянину по перехожим

Чоловік влаштував стрілянину по перехожим
Чоловік серед вулиці влаштував стрілянину ФОТО: ria-express.com

У Запоріжжі затримали чоловіка, який стріляв по людях з рушниці. Зловмисник поранив двох людей. Інцидент стався біля заправки по вулиці Маршала Чуйкова, близько 1:38 ночі.

Про це повідомляє у Facebook патрульна поліція міста.

"Патрульні почули вистріли і побачили людей, що втікають від чоловіка з рушницею. Правоохоронці вискочили з авто. Наказали чоловікові кинути зброю. Стрілок здався і ліг на землю. Вогнепальні поранення дістали чоловік і жінка. 28-річному потерпілому зловмисник поцілив у шию та обличчя. 40-річній жінці - в нижню губу. Чоловіка госпіталізували до міської лікарні. Стрілка доставили у Дніпровський відділ поліції", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Вороненкова стріляв новачок" - професійний кілер

Чоловік почав стріляти після конфлікту з відвідувачем нічного магазину. Був нетверезий. Тест показав 1.94% проміле. За даними місцевих ЗМІ стрільбу влаштував син місцевого високопоставленого чиновника - заступника голови райадміністрації. У поліції цю інформацію поки офіційно не підтверджують, але і не спростовують.

У Харківському метро 31-річний дебошир вистрілив у перехожого. Стріляв із травматичного пістолета. Поцілив у ногу. Потерпілого госпіталізували. Стрілка затримали та доставили до райвідділу. Правоохоронці вилучили спецзасіб та гумову кулю. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік влаштував стрілянину по перехожим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути