понеділок, 06 березня 2017 14:59

Чоловік вкрав іномарку під виглядом покупця

Чоловік вкрав іномарку під виглядом покупця
nikolaev-city.net

У Миколаєві чоловік прикинувся покупцем та викрав авто у власника. Інцидент стався ввечері 4 березня, біля будинку №12 по вулиці Спаській.

Про це повідомляє Nikolaev-city.

"Власнику машини Hyundai Accent подзвонив покупець і сказав, що купує його авто. Чоловіки домовилися про зустріч. На місці покупець оглянув авто зовні, вирішив зазирнути до салону. Чоловік сів на водійське місце. Побачив ключі в замку запалювання і завів двигун. Після цього спокійно поїхав. Господар автомобіля подумав, що його новий знайомий вирішив перевірити авто на ходу. Тому півгодини чекав його на вулиці. Проте машину йому ніхто не повернув. Ошуканий власник звернувся в поліцію", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрадену жінку хотіли обміняти на Жигулі

Нині автомобіль розшукують. Поліцейські патрулі отримали орієнтування на розшук автомобіля Hyundai Accent білого кольору, номерний знак ВЕ9770ВА.

У Хмельницькому двоє 27-річних чоловіків за допомогою евакуатора вкрали Audi A6. Злочинці знайшли водія спецмашини, показали йому підроблені документи. Той повірив і допоміг чоловікам здійснити крадіжку. Згодом грабіжників затримали. Їм загрожує до 8 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік вкрав іномарку під виглядом покупця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути