вівторок, 15 вересня 2020 14:29

Чоловік вбив свою цивільну дружину і намагався замаскувати злочин під падіння з велосипеда

Чоловік вбив свою цивільну дружину і намагався замаскувати злочин під падіння з велосипеда
Чоловік намагався приховати злочин

У селі Жван Мурованокуриловецького району Вінницької області сталася трагедія. Чоловік до смерті забив цивільну дружину, а злочин намагався замаскувати під падіння з велосипеда. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

"14 вересня близько 3:00 до поліції зателефонував 41-річний житель села Жван і повідомив, що вночі раптово померла його 35-річна співмешканка. Слідчо-оперативній групі, яка прибула на місце події, чоловік розповів, що ввечері після спільного розпиття спиртних напоїв жінка на велосипеді їздила в поле, а повернулася з тілесними ушкодженнями. За словами зловмисника, він надав їй допомогу та поклав спати, а вночі вона померла", — йдеться в повідомленні.

Поліцейські оглянули помешкання подружжя і знайшли багато речових доказів. Вони свідчили про те, що чоловік хотів приховати сліди злочину та причетність до нього. У сусідньому покинутому будинку вони виявили закривавлений одяг потерпілої та її співмешканця, а також топорище зі слідами крові. Тоді чоловік зізнався, що між ним та його співмешканкою під час розпиття спиртних напоїв виникла сварка, і він її побив. Травми були несумісні з життям.

Експертиза встановила, що жінка померла від травматичного шоку. У поліції відкрили кримінальне провадження за розбій та умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Невдовзі вбивці оберуть запобіжний захід.

У Краматорську на Донеччині під час пожежі в приватному будинку знайшли вбитою 71-річну жінку. Під підозру потрапив 40-річний чоловік. При перевірці кола знайомих вбитої поліцейські зрозуміли, що чоловік щось приховує. Того ж дня підозрюваного затримали.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік вбив свою цивільну дружину і намагався замаскувати злочин під падіння з велосипеда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути