неділя, 08 квітня 2018 09:00

Чоловік розчленував хрещеницю

Автор: Однокласники
  Софію Амандій убив та розчленував хрещений, коли вона гостювала в нього вдома з батьками
Софію Амандій убив та розчленував хрещений, коли вона гостювала в нього вдома з батьками

39-річний Сергій Шипулін із Кропивницького убив і розчленував свою ­хрещеницю 7-річну Софію Амандій 8 квітня 2016 року. Того дня вона з батьками Яною і Павлом гостювала в нього. Дорослі смажили шашлики, дитина гралася у дворі.

"Чоловіки сіли за стіл, випили по кілька чарок. Тоді Сергій сказав, що покатається на велосипеді з Софійкою. Потім вийшов із гаража з закривавленими руками. Сказав, що нутрію зарізав. Батьки помітили зникнення доньки. Поки кум нібито шукав Софійку на вулиці, мама стала гукати у дворі. Саме вона знайшла в гаражі пакети з розчленованою донькою. Жінка не плакала, а завивала від болю", — розповідала тоді знайома родини Дарина.

Дівчинка навчалася в першому класі. Займалася танцями, у спортивних секціях. Була дуже талановита, добра, чемна, життєрадісна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жах для дітей почався восени торік" - підбірка знущань над дітьми

Шипулін продавав будівельні матеріали. Звів двоповерховий дім, купив дві машини. Мав двох синів від різних шлюбів. Після банкрутства бізнесу працював охоронцем. Став нервовий, вживав наркотики.

Автор: gazeta.ua
  Сергій Шипулін убив і розчленував свою ­хрещеницю. Під час затримання вину визнавав, на суді сказав, що нічого не пам'ятає та просив медичної допомоги
Сергій Шипулін убив і розчленував свою ­хрещеницю. Під час затримання вину визнавав, на суді сказав, що нічого не пам'ятає та просив медичної допомоги

У будинку знайшли рюкзак Сергія Шипуліна. У ньому лежали блокноти з окультними знаками. Серед них — договір із сатаною. Нібито він уклав угоду з нечистою силою до 2066 року. За цей час повинен убити кілька людей і себе. Обрав трьох дітей для диявола: це загибла Софія, його власний син Дмитро і ще один хрещеник — Олександр. Поліція оголосила Шипуліна в розшук. Вдома влаштували засідку. Чоловік повернувся о 2.00 ночі, там його і схопили. Спочатку вину визнавав, а на суді сказав, що нічого не пам'ятає. Просив медичної допомоги. Йому була призначена судово-психіатрична експертиза. Проте за 11 днів убивця помер у камері слідчого ізолятора від інфаркту міокарда.

29-річний Юрій Камінський убив, розчленував та спалив тіла 30-річного Максима Кузнецова та його сина Михайла, 13 років. Зробив це, бо був винен товаришеві 2 тис. грн. Поліцейські приїхали додому до Юрія Камінського. Його цивільна дружина не знала, де чоловік. У дворі за будинком було попелище. У ньому — рештки тіл. Камінського оголосили в розшук та затримали.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік розчленував хрещеницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути