пʼятниця, 01 вересня 2017 18:10

Чоловік поштою відправляв іноземцям зброю із зони АТО
4

Фото: ssu.gov.ua

В Одесі співробітники СБУ спільно з прокуратурою викрили контрабанду з України снайперської та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Згідно з повідомленням, житель Одеси скуповував в декількох областях України вивезену із зони АТО вогнепальну зброю. Через інтернет він підшукував клієнтів в країнах Західної Європи і Північної Америки. За даними СБУ, зловмисник планував відправляти зброю поштою в розібраному вигляді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ запобігла терактам російських спецслужб

У відомстві повідомили, що співробітники спецслужби задокументували і заблокували кілька спроб відправлень адресатам частин для пістолетів, стрілецької зброї і снайперських гвинтівок.

Оперативники СБУ затримали нелегального торговця в одному з одеських поштових відділень при черговій спробі послати посилку з деталями зброї.

Під час обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці вилучили велику кількість вогнепальної зброї і комплектуючих до нього. Вилучене відправлено на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Співробітники Служби безпеки України припинили діяльність декількох адміністраторів, які підтримували антиукраїнські спільноти у соціальних мережах "Вконтакте" та "Одноклассники".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік поштою відправляв іноземцям зброю із зони АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути