четвер, 16 лютого 2017 16:23

Чоловік порізав дружину і вимагав у поліції пістолет, щоб застрелитися
4

Фото: Відділ комунікації поліції Рівненщини

У Рівному 30-річний чоловік намагався вистрелити у голову дружині. Після невдалої спроби схопив ножа та порізав їй шию та тулуб. Трагедія сталася 15 лютого у кафе по вулиці Відінська. Чоловік втік. Поранену жінку забрала "швидка".

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"30-річна жінка разом із друзями відпочивала у кафе. Близько 22.30 туди увірвався розлючений нетверезий чоловік. Він приставив до голови дружини пневматичний пістолет. Однак йому завадили. Після цього наніс численні удари ножем по тілу. Ревнивця намагалися вгамувати відвідувачі закладу. Проте чоловік утік. Потерпілу госпіталізували до центральної міської лікарні. Її життю нічого не загрожує. Згодом чоловіка затримали на вулиці Соборній. Під час оформлення ДТП він підійшов до патрульних. Увесь час закривав обличчя, яке було в крові. Інспектор вийшла з машини запитати, що сталося. На це чоловік розповів, що вбив свою дружину. А також попросив дати пістолет аби застрелитися. Після цього він намагався втекти. Більше того, з кулаками накинувся на поліцейського. Врешті-решт нападника затримали та надягли кайданки. На місце прибула підмога. Поліцейський намагався його втихомирити. У відповідь отримав по обличчю", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік намагався вбити себе на очах сім'ї та поліцейських

Чоловіка помістили в ізолятор тимчасового тримання. Триває досудове розслідування. Правопорушник повідомив, що у квартирі залишив дитину - 1,2 років. Хлопчика, який був без нагляду дорослих знайшли. Він голосно плакав. Патрульні годину сиділи з дитиною, поки не знайшли близьких родичів хлопчика.

У Запоріжжі 50-річний чоловік розстріляв колишню дружину та її коханця. Тіла загиблих знайшли сусіди. Поліцейські кинулися вслід за вбивцею. Коли їх чоловік побачив, то вистрілив собі у скроню. Нині він у комі.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік порізав дружину і вимагав у поліції пістолет, щоб застрелитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути