понеділок, 09 серпня 2021 09:44

Чоловік підірвався на гранаті: момент потрапив на відео

Чоловік підірвався на гранаті: момент потрапив на відео
У Кривому Розі 61-річний чоловік підірвався на гранаті. Фото: dp.npu.gov.ua

Відомі нові подробиці з вибухом гранати у Кривому Розі. Подія сталася біля одного з будинків по вул. Кармелюка.

61-річного потерпілого в тяжкому стані доставили в лікарню. Перехожі внаслідок вибуху не постраждали, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"З помешкання чоловіка правоохоронці вилучили дві гранати РГД-5 із запалами до них", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік погрожував підірвати гранату у квартирі

Про чоловіка відомо, що він учасник АТО. Вийшов у двір, сів на лавку. Подзвонив у поліцію і повідомив про намір підірвати себе. На місце виїхали десятки екіпажів патрульних, нацгвардійці та вибухотехніки. Прилеглу територію оточили, за даними Telegram-каналу "Труха Харьков".

"З неадекватом вели переговори. Одну гранату він віддав, але потім дістав іншу. Через деякий час пролунав вибух. За попередньою інформацією, йому відірвало ногу", - сказано в повідомленні.

На оприлюдненому відео видно, як чоловік сидить на лавці. А з обох боків біля нього стоять поліцейські. У якийсь момент вони починають бігти в різні боки. А біля чоловіка на лавці лунає вибух.

"Чоловік з 2014 року брав участь в антитерористичній операції і кілька разів їздив на схід країни захищати батьківщину. Він розлучений, поховав батьків кілька років тому і жив один. Товариші по службі потерпілого відгукуються про нього виключно добре. Не розуміють, навіщо чоловік зберігав удома боєприпаси і для чого підірвав один з них біля житлового будинку", - розповів криворізький блогер Олег Єрмолинський.

Обставини справи з'ясовуються.

Трагедія сталася 8 серпня. Раніше повідомлялося, що чоловік прийшов на прохідну гірського комбінату з двома гранатами й вимагав пропустити його на територію. На місце викликали поліцейських. Ті виявили чоловіка у дворі. Він у прямому сенсі сидів на одній гранаті, а іншу тримав у руці.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік підірвався на гранаті: момент потрапив на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути