понеділок, 16 грудня 2019 09:52

Чоловік нацькував собак на перехожого за зауваження одягнути їм намордники

Чоловік нацькував собак на перехожого за зауваження одягнути їм намордники
Власник собак нацькував собак на чоловіка. Фото: topmira.com

У Києві на перехожого напав чоловік із бійцівськими собаками, які гуляли без намордників. Власника тварин розшукує поліція.

Потерпілого забрали до лікарні з численними забоями та рваними ранами, де той перебуває вже п'ятий день, повідомляють "Подробности".

За словами Миколи Бевза, зранку заїхав випити кави на зупинці неподалік від дому. Там і зустрів чоловіка з двома бійцівськими псами.

"Машиною став випити каву - біля заднього бамперу пройти, а там стоїть цей з двома собаками. Я пройти не можу, кажу - "забери, щоб я пройшов. - Що ти тут став машиною, я з собаками гуляю". Я йому кажу - "надягни намордники, а потім гуляй, тут люди", - розповідає потерпілий.

Між чоловіками зав'язалася суперечка, як раптом власник собак накинувся на нього зі стусанами.

"Він мене одразу вдарив, трохи попав, а ці собаки мене повалили. Коли я впав, він мене і ногами і руками", - каже чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вівчарка пошматувала 4-х людей

Лікарі кажуть, що попереду його чекають тижні лікування.

"Поступив до нас з ранами середньої ступені важкості з укушеними ранами нижніх кінцівок і забійною раною лиця, зараз йому надана допомога. Це - умовно інфіковані рани, так що - як вони будуть заживати - від цього, його перебування в стаціонарі може бути подовжено", - повідомив Сергій Остапенко, завідувач травматологічного відділення Київської міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

На зупинці, де стався інцидент, перехожі розповідають - господаря собак бачили не раз.

"Він тут вигулює собак дуже часто. Дуже агресивний, говорить двірникові, який зробив зауваження - прибирайте за своїми собаками - так він його матюками обклав. Я не знаю їх породи, але боксерські такі, без намордників завжди вигулює їх", - розповідає Ірина Єлесеєва, жителька Києва.

У поліції вже відкрили кримінальне провадження і встановлюють особу нападника.

"Коли працівники поліції приїхали на місце події, був лише заявник та перехожі, які бачили цю ситуацію. Свідки були опитані. Відкрито кримінальне провадження за ч.1. статті 125 - це умисне легке тілесне ушкодження", - повідомила Наталія Федоровська, начальниця відділу комунікації Деснянського УП ГУНП у Києві.

Чоловіку загрожує штраф або громадські роботи до року, та коли поліція отримає більше інформації, стаття і покарання можуть стати суворішими.

В Австралії жінці наклали 25 швів на обличчя, вона трохи не втратила око після того, як на неї напав кенгуру під час вигулу собаки.

Напад стався поблизу популярної пішохідної стежки у місті Водонга, штат Вікторія. Діна, яка просить не називати своє ім'я, відпустила свого собаку з повідка. Пес побачив та почав переслідувати великого кенгуру-самця. Діні довелося втрутитися.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік нацькував собак на перехожого за зауваження одягнути їм намордники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути