вівторок, 01 вересня 2020 10:15

Чоловік на "Газелі" збив односельця

Чоловік на "Газелі" збив односельця
Чоловік на "Газелі" збив односельця. Фото: tsn.ua

У Запоріжжі чоловік жорстоко розправився з односельцем. Конфлікт між ними стався вночі біля однієї з сільських крамниць. Про це йдеться в сюжеті ТСН. 19:30
На камерах відеоспостереження можна побачити, як водій "Газелі" швидко рушає з місця, а його односелець падає від удару. Чоловік намагався підвестися, але його збив той самий мікроавтобус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій збив чоловіка колишньої і добивав монтувалкою

Водія, який намагався втекти, затримали наступного дня. Йому 42 роки. Спочатку він намагався сховатись у селі в знайомих, а потім хотів утекти вже на іншому авто.

"Працівники групи реагування помітили розшукуваний автомобіль ВАЗ та почали його переслідувати. Водій намагався втекти сільськими вулицями, а зловмисник, який ховався в авто на задньому сидінні, навіть хотів вистрибнути з нього під час руху. Працівники групи реагування провели спецоперацію та затримали підозрюваного", – говорить речниця ГУ НП у Запорізькій області Олена Лебединська.

Від отриманих травм постраждалий помер на місці.

4-річна дівчинка загинула на очах у рідних. У місті Кам'янське Дніпропетровської області водій Mitsubishi Galant збив 2 жінок із 4-річною дівчинкою, які переходили дорогу.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік на "Газелі" збив односельця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути