середа, 23 вересня 2020 16:38

Чоловік і жінка через інтернет-магазин збували заборонені препарати з Росії

Чоловік і жінка через інтернет-магазин збували заборонені препарати з Росії
В складі ліків були психотропні речовини

У Дніпрі поліцейські викрили чоловіка і жінку, які через інтернет-магазин продавали ліки та БАДи. В їхньому складі були психотропні речовини. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрили мережу аптек, які торгували фальсифікованими ліками

"48-річна жінка виконувала роль менеджера інтернет-магазину та пропонувала клієнтам придбати препарати для лікування різних хвороб, підвищення імунітету і схуднення. Чоловік виконував роль кур'єра та через поштову службу розсилав психотропи Україною. Встановлено, що лікарські препарати містили у своєму складі психотропні речовини "сібутрамін" та "фенобарбітал" й були завезені до України контрабандою з Російської Федерації", – йдеться у повідомленні.

Поліцейські провели обшук в помешканні, гаражах та автомобілях членів групи. Вони вилучили 5 тис. пігулок, понад 300 ампул та коробки з лікарськими засобами під різними торговими марками, які містять психотропні речовини та обіг яких в Україні заборонений. Також поліцейські виявили майже пів мільйона гривень, отримані від їхнього продажу.

Чоловіка затримали. Після результатів експертизи вирішуватиметься питання про затримання жінки, вручення повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

У поліції відкрили кримінальне провадження за незаконне виробництво та збут заборонених препаратів. Поліцейські встановлюють інших осіб, які можуть бути причетні до злочину.

Служба безпеки України викрила міжнародне угруповання, яке займалося контрабандою і продажем у нашій країні лікарських засобів серцево-судинної, онкологічної і репродуктивної груп непідтвердженого походження.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік і жінка через інтернет-магазин збували заборонені препарати з Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути