Ексклюзиви
вівторок, 19 лютого 2019 12:34

Чоловік близько 20 разів ударив ножем дружину та себе
3

У одному із сіл Борщівського району на Тернопільщині  чоловік близько 20 разів ударив ножем   24-річну дружину. Стільки ж ударів встиг завдати собі
Фото: tp.npu.gov.ua
У одному із сіл Борщівського району на Тернопільщині  чоловік близько 20 разів ударив ножем   24-річну дружину. Стільки ж ударів встиг завдати собі
У одному із сіл Борщівського району на Тернопільщині  чоловік близько 20 разів ударив ножем   24-річну дружину. Стільки ж ударів встиг завдати собі

У одному із сіл Борщівського району на Тернопільщині чоловік близько 20 разів ударив ножем 24-річну дружину. Стільки ж ударів встиг завдати собі.

Нещастя трапилося 18 лютого близько 18:30. Причиною стали ревнощі, повідомив начальник Борщівського відділення поліції Андрій Свинарчук.

"Чоловік не раз піднімав на дружину руку. Після останніх побоїв потерпіла потрапила до лікарні, а щодо нападника правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Проте притягнути до відповідальності дебошира не вдалося, оскільки він виїхав на заробітки в іншу державу. Повернувся додому на днях і одразу пішов розбиратися до жінки, яка від нього з трьома дітьми переїхала до батьків. Наймолодшому синові - 6 років. На лінію 102 та у швидку зателефонували родичі потерпілої. За їхніми словами, ввечері додому прийшов чоловік сестри та почав з'ясовувати стосунки", - повідомив Свинарчук.

Жінка відмовлялася розмовляти з чоловіком, тому він приклав до горла ніж, та повів її у невідомому напрямку. Усе відбувалося на очах батьків. Татові після побаченого стало погано, і йому викликали "швидку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лишилися троє дітей: чоловік на очах у свідків зарізав власну доньку

"Правоохоронці, які приїхали на місце події, пішли шукати подружжя. Зі сторони поля почули крики жінки. Коли підійшли, то побачили потерпілу з ножовими пораненнями. Чоловік кілька разів вдарив ножем в область живота й себе, а коли підійшли поліцейські, почав відбивався і від них. Нападника піймали. Обох швидка доправила до реанімації За попередніми даними, чоловік наніс близько двадцяти ударів дружині в живіт, грудну клітку, передпліччя і проникаючий в селезінку. Приблизно стільки ж разів він встиг вдарити себе", - додав поліцейський.

За життя подружжя борються лікарі. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

На Одещині в селі Комишівка знайшли зарізаними трьох чоловіків та жінку. Сліди боротьби свідчили, що люди намагалися сховатися від різника в підвалі, але той не пожалів нікого. Вбивцею виявився чоловік загиблої жінки. Після злочину він втік до родичів в Ізмаїл за 30 кілометрів від села.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік близько 20 разів ударив ножем дружину та себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути