понеділок, 19 жовтня 2020 15:42

Чоловік біля покинутої будівлі намагався зґвалтувати неповнолітніх дівчат

Чоловік біля покинутої будівлі намагався зґвалтувати неповнолітніх дівчат
Дівчата почали тікати, але чоловік схопив 11-річну дівчинку за руку та не відпускав Фото: kyiv.24tv.ua

На Харківщині біля покинутої будівлі бібліотеки Коробочинського навчально-виховного комплексу чоловік намагався зґвалтувати двох неповнолітніх дівчат. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік зґвалтував знайому і залишив стікати кров'ю

"17 жовтня до чергової частини Чугуївського відділу поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що 16 жовтня близько 12:00 невідомий чоловік пропонував 11-річній доньці заявниці та її подругам 9 і 16 років вступити з ним в статевий акт. Наступного дня в ході оперативно-розшукових заходів працівники Чугуївського відділу поліції затримали чоловіка, причетного до злочину. Ним виявився неодноразово раніше судимий 50-річний місцевий мешканець", — йдеться у повідомленні.

Поліцейські з'ясували, що чоловік був п'яний. Він чіплявся до дітей та запропонував їм вступити в статеві відносини. Дівчата почали тікати, але чоловік схопив 11-річну дівчинку за руку та не відпускав. В подальшому дитина ривком звільнила руку та втекла з місця події.

У поліції відкрили кримінальне провадження за замах на зґвалтування. Чоловіку може загрожувати до 15 років позбавлення волі. Зараз вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У місті Кременчук Полтавської області невідомий чоловік чіплявся до дівчинки. Дівчинка поверталася додому з ліцею. Помітила, що за нею довго йде чоловік. Згодом він наблизився і почав дивитися на неї. Дитина намагалася прискорити крок, але чоловік продовжував її переслідувати.
Біля свого під'їзду дівчинка зупинилася, щоб пропустити невідомого вперед. Але чоловік сів на лавку поблизу сусіднього під'їзду, а потім підійшов до дитини і почав її мацати. Коли дівчина закричала, він втік.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік біля покинутої будівлі намагався зґвалтувати неповнолітніх дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути