пʼятниця, 04 вересня 2020 15:02

Невідомий чоловік чіплявся до дитини

Невідомий чоловік чіплявся до дитини
Невідомий чоловік чіплявся до дитини Фото: 112.ua

У місті Кременчук Полтавської області невідомий чоловік чіплявся до дівчинки. Це сталося 3 вересня, біля будинку, де живе дитина. Чоловіка шукає поліція. Про це розповів батько дівчини в мережі.

За його словами, дівчина поверталася додому з ліцею. Помітила, що за нею довго йде чоловік. Згодом він наблизився і почав дивитися на неї. Дитина намагалася прискорити крок, але чоловік продовжував її переслідувати.

Біля свого під'їзду дівчинка зупинилася, щоб пропустити невідомого вперед. Але чоловік сів на лавку поблизу сусіднього під'їзду, а потім підійшов до дитини і почав її мацати. Коли дівчина закричала, він втік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 41-річний рецидивіст розбещував на вулиці 12-річну дівчину

"Донька біля свого під'їзду призупинилася. У цей час чоловік швидко підійшов до неї, заліз під спідницю і почав торкатися лівої сідниці. Донька вдарила по руці й голосно закричала. Він відскочив, кілька секунд стояв до неї спиною. Ймовірно, розмірковуючи, як діяти далі, озирнувся і швидко пішов у бік гаражів. Не промовив ані слова", - написав батько дівчинки

Батьки дитини звернулися до поліції. Там з'ясувалося, що чоловік за зовнішністю схожий на вже судимого за зґвалтування та інші сексуальні злочини мешканця Горішніх Плавнів, який останнім часом перебував у Кременчуці. Його впізнала дівчинка по фото, яке їй показали правоохоронці. Уточнила, що був в іншому одязі.

Ситуацію контролює поліція. Чоловіка розшукують.

У селі Велика Яблунівка на Черкащині 70-річний чоловік чіплявся до двох 12-річних дівчат. Вони записали все на відео.

Зараз ви читаєте новину «Невідомий чоловік чіплявся до дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути