Ексклюзиви
пʼятниця, 07 жовтня 2022 11:20

Спецтема: Війна Росії проти України

"Чисте лицемірство" – у Зеленського різко відповіли Меркель

"Чисте лицемірство" – у Зеленського різко відповіли Меркель
На слова Меркель про те, що "миру в Європі неможливо досягнути без РФ", відреагував радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк. Фото: dw.com

Останні заяви колишньої канцлерки Німеччини Анґели Меркель ‒ це "чисте лицемірство".

Так на слова Меркель про те, що "миру в Європі неможливо досягнути без РФ", відреагував радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк. Свою відповідь колишній канцлерці він опублікував у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шольц став на захист Меркель та підтримав її політику щодо РФ

"Чисте лицемірство. Росія вторгається в Україну, знищує міста, влаштовує масові страти, загрожує світу зброєю масового ураження, якщо той не дозволить геноцид та анексію. Здавалося б, усе зрозуміло. Але знову виходить пані Меркель і каже: "Без Росії не буде міцного миру". Як це зупинити?" – йдеться у дописі Подоляка.

Потрібно серйозно ставитися до нових погроз Російської Федерації, а не розцінювати їх як блеф. Миру в Європі неможливо досягнути без РФ, заявила колишня канцлерка Німеччини Анґела Меркель, пише Die Welt. Вона застерегла від ігнорування погроз російського диктатора Володимира Путіна.

Анґела Меркель не вважає, що рішення про будівництво "Північного потоку-2" було хибним. Меркель також не вважає себе винною в тому, що Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Вона заявила, що "неможливо було створити таку архітектуру безпеки, яка запобігла б цьому".

Зараз ви читаєте новину «"Чисте лицемірство" – у Зеленського різко відповіли Меркель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути