Ексклюзиви
пʼятниця, 19 травня 2017 11:41

Чиновника облили зеленкою і пхали у смітник

Чиновника облили зеленкою і пхали у смітник
Активістам не сподобалася позиція чиновника і його облили зеленкою ФОТО: tsn.ua

На Одещині на засіданні Білгород-Дністровського виконкому спалахнув конфлікт через землю для церкви. Активістам не сподобалася позиція чиновника. Посадовця облили зеленкою і запхали у смітник.

Про це повідомляє "ТСН".

"На засіданні розглядали питання виділення ділянки під будівництво УПЦ Київського патріархату. Чиновник проголосував проти. Тоді активісти накинулися на посадовця. Від нього намагалися отримати відповіді, кому належить Крим. Той відповів, що людям. У штовханині правоохоронцям довелося терміново посадити чоловіка в авто та евакуювати. За фактом сутичок уже відкрили кримінальне провадження за статтею "хуліганство", - йдеться у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевській залили обличчя зеленкою

"Він, мабуть, вважає нормальним, коли в українському місті є величезна кількість Московського патріархату і взагалі немає Київського. Він намагався залізти в смітник. Однак у нього це не вийшло. Його забрали співробітники поліції", - розповів громадський активіст Сергій Стерненко.

У Вінниці під час наради, голову райдержадміністрації облили зеленкою і кинули у смітник. "Люстрацію" голови адміністрації провели 16 травня 2016 року. Поліція вiдкрила кримiнaльнe провадження за хуліганство. Але згодом підозрюваних звільнили.

Зараз ви читаєте новину «Чиновника облили зеленкою і пхали у смітник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути