вівторок, 16 серпня 2011 10:49

Через побори на голову МНС Криму можуть завести справу

Через побори на голову МНС Криму можуть завести справу

Міністерство надзвичайних ситуацій України направило генеральному прокурору Віктору Пшонці матеріали перевірки для вирішення питання про порушення кримінальної справи проти начальника кримського головного управління відомства Олександра Недобіткова.

Як повідомляє прес-служба МНС у вівторок, лист з матеріалами перевірки по дотриманню законодавства і службової дисципліни посадовими особами ГУ МНС України в Криму підписав міністр Віктор Балога.

У документі наголошується, що підрозділи МНС провели службову перевірку з метою підтвердження оперативної інформації щодо фактів зловживання службовим становищем Недобітковим. У ході зустрічей із співробітниками Головного управління та підприємцями встановлені факти періодичних грошових стягнень з начальницького складу районних підрозділів і певної кількості паливно-мастильних матеріалів, які повинні надходити в ГУ без відповідного обліку. Також встановлені факти накопичення коштів у фондах і компаніях Криму.

Крім того, встановлена причетність начальника ГУ МНС у Криму до системи "поборів" з фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб при проведенні перевірок об'єктів та надання дозволів на початок роботи.

"Враховуючи наведені факти, голова МНС направив результати перевірки генпрокурору для вирішення питання про порушення кримінальної справи проти начальника ГУ МНС в АР Крим Олександра Недобіткова", - підкреслюється в листі

Раніше Балога відсторонив начальника ГУ МНС у Криму Недобіткова від виконання обов'язків на строк, необхідний для проведення службового розслідування у зв'язку з виявленими фактами корупції серед чиновників кримського управління.

Зараз ви читаєте новину «Через побори на голову МНС Криму можуть завести справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути