Ексклюзиви
понеділок, 17 березня 2014 12:00

Четверо загиблих біля Острога – мінівен вщент розбився об автоцистерну
5

В неділю 16 березня близько півночі на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів загинули одразу четверо молодих людей із Білашівської сільської ради Рівненщини. Чоловіки померли від смертельних поранень у автомобільній аварії поблизу села Прогрес Острозького району. Наймолодший із загиблих – 17-річний Михайло, нещодавно відсвяткував свій день народження.

Четверо друзів їхали в напрямку Острога у мінівені "Фіат Скудо". За кермом сидів 24-річний Євген з села Точевики цього ж району. Упродовж всього дня на дорогу падав мокрий сніг із дощем.

Вже у селі Прогрес водій "Фіату Скудо" несподівано вилетів на смугу зустрічного руху. В цей момент по трасі проїжджала автоцистерна з Вінницької області, яка перевозила рідкі мінеральні добрива. 59-річний водій фури просто не встиг уникнути зіткнення із легковиком, який вилетів йому на зустріч.

"Євген не вибрав безпечної швидкості руху і виїхав на іншу смугу, де допустив зіткнення з автомобілем "DAF XF 95.430" з напівпричепом, - розповідає Тетяна Гордійчук, керівник прес-центру обласного відділу ДАІ. – В результаті аварії на місці загинув і сам водій "Фіату Скудо", і всі його три пасажири. Їхні тіла уже доставлені у морг Острозької районної лікарні. Водій фури не постраждав, але сильно шокований тим, що сталося. Причини аварії з'ясовують слідчі".

В селі розповідають, що двоє з пасажирів "Фіату Скудо" були рідними братами із села Білашів – 23-річний Олександр та Михайло.

Нагадаємо, на цій самій трасі біля села Прогрес за схожих обставин торік розбився у ДТП заступник голови Острозької райдержадміністрації Микола Шевчук. Увечері 15 вересня він їхав "Нивою" у напрямку Рівного, але несподівано виїхав на зустрічну смугу і врізався у інший автомобіль. Від отриманих травм він помер.

Зараз ви читаєте новину «Четверо загиблих біля Острога – мінівен вщент розбився об автоцистерну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути