Ексклюзиви
четвер, 18 квітня 2013 11:07

Через стрибок у електромережі Вишневого містом поповзли чутки про масові пожежі

Через стрибок у електромережі Вишневого містом поповзли чутки про масові пожежі
Фото: www.1tv.ru

У інтернеті з'явилось повідомлення, що у місті Вишневому, що під Києвом, через стрибок у електромережі частина міста опинилася без світла.

Як повідомляється на "5 каналі", внаслідок того, що з невідомих причин напруга у електромережі стрибнула майже у двічі більше норми знеструмило п'ять 9-поверхівок. Також повідомлялось про численні пожежі у зв'язку з цим.

У "Київобленерго" підтвердили, що вчора було не все у порядку у електромережі. Проте відповісти на запитання, які масштаби інциденту і як швидко вдалося полагодити систему, чи скільки на це потрібно ще часу, у компанії не змогли.

У прес-центрі Держслужби з надзвичайних ситуацій у Київській області категорично спростували інформацію про чисельні пожежі у місті.

"У одному з під'їздів було лише невелике задимлення, ймовірно через електропроводку. Але пожежники швидко з цим впоралися. На скільки я знаю, держустанови та медзаклади зараз працюють у звичному режимі, тому про якийсь надзвичайний стан у місті говорити не буду", - розповіла речниця ДСНС у Київській області Вікторія Рубан.

Зараз ви читаєте новину «Через стрибок у електромережі Вишневого містом поповзли чутки про масові пожежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути