Ексклюзиви
пʼятниця, 31 січня 2014 23:59

Через снігові замети у Маріуполі покійників несли на руках до катафалків кілька кілометрів

31 січня у Маріуполі не всі дороги залишаються розчищені. До цих пір від сніжних заносів потерпає приватний сектор міста. Мешканці мікрорайону Волонтероівка досі знаходяться у сніжному полоні. Висота заметів подекуди сягає 2 м.

Протягом трьох днів працівники ритуальних служб вимушені були нести покійників на руках кілька кілометрів. Адже катафалки стояли на розчищених дорогах у кількох кварталах від будинків.

За словами місцевої Наталії Чернишової, таксисти протягом 30 і 31 січня брали подвійний тариф.

"29-го взагалі не можна було викликати таксі. Відмовлялись їхати по нечищеним дорогам до нас на Східний. А тепер хочуть тільки за подвійним тарифом везти. Мені треба було на площу Кірова, раніше платила туди гривень 40-45. А цими днями просили 100. Коли я обурилась, почали розказувати, що такою погодою у них більший розхід палива, швидко зношується гума, "летять" запчастини. Мовляв, за складних погодних умов завжди беруть стільки", - розповіла вона.

На службах таксі заперечили цей факт. Сказали, що всі працюють за звичайним тарифом.

Як повідомила місцева Марина Антоненко, їй пощастила на водіїв, які брали супутників за символічну плату.

"Їхала з 22 мікрорайону на Олімпійську за 5 гривень. Юнак років 25-ти на джипі "Міцубісі" під'їхав на зупинку, сказав, що забере всіх, кому по дорозі. Ми скинулись по 5 гривень. Ще й подякував, казав, що й безкоштовно б довіз", - сказала Антоненко.

На трасі Маріуполь-Донецьк на сьогодні залишаються у сніговому полоні декілька десятків автомобілів. Деякі водії змушені були пішки йти до Маріуполя кілька кілометрів, тому що рятувальна техніка не могла дістатись до їх автомобілів. Рятувальна служба повідомила, що всі машини будуть повернуті власникам після того, як їх відкопають.

Зараз ви читаєте новину «Через снігові замети у Маріуполі покійників несли на руках до катафалків кілька кілометрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути