вівторок, 22 січня 2013 16:56

Через лобове зіткненні на Рівненщині автівки перетворилися на брухт

Двоє людей травмувалося у автомобільній аварії поблизу села Забороль, що за кілька кілометрів від Рівного. В понеділок 21 січня дві іномарки зіштовхнулися і з'їхали на обочину. Водії вижили завдяки подушкам безпеки, хоча капоти обох автівок зім'яло, як папір.

"Учора весь вечір йшов льодяний дощ, який на морозі одразу замерзав. Хоч яка розчищена була би та дорога, але через погодні умови вона перетворилася на суцільну ковзанку. Ще пощастило, що обидва водії зосталися живі, а не розбилися насмерть", - розказує Руслан Панасюк з обласного відділу ДАІ, який виїжджав на місце пригоди на трасу Рівне-Городище-Старокостянтинів.

Автор: Фото: Прес-служба ДАІ
 

54-річний Іван на своєму "Фольксвагені Транспортер" о 20.15 рухався в напрямку села Олександрія зі сторони Рівного. На слизькій дорозі автомобіль почало заносити і водій не справився з керуванням. Іномарка виїхала на смугу зустрічного руху, де підбила "Мерседес-Бенц Віто". Від удару обидві автівки з'їхали з траси у кювет.

За кермом "Мерседеса" сидів 22-річний Роман, однак він у зіткненні не постраждав. Його ровесник-пасажир Павло відбувся закритою черепно-мозковою травмою. Найбільше дісталося водію "Фольксвагена", який у ДТП отримав забійну рвану рану голови. Обох потерпілих "швидка допомога" забрала до травматологічного відділення міської лікарні Рівного.

Автор: Фото: Прес-служба ДАІ
 

Ожеледиця на рівненських дорогах минулої доби додала роботи й рятувальникам. Через налипання мокрого снігу з дощем забуксували три вантажівки у селах Обарів, Бронники та Карпилівка Рівненського району. А у Рівному із вулиці Радивилівської рятувальникам довелося витягати автомобіль "швидкої допомоги", який не міг виїхати.

Зараз ви читаєте новину «Через лобове зіткненні на Рівненщині автівки перетворилися на брухт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути