понеділок, 05 листопада 2012 11:15

Через ДТП в Чернівецькій області один водій розстріляв іншого, потім застрелився сам

Через ДТП в Чернівецькій області один водій розстріляв іншого, потім застрелився сам

До міліції Новоселицького району в Чернівецькій області 3 листопада по обіді надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення Новоселицької центральної районної лікарні з діагнозом "вогнепальне поранення грудної клітки" доставлений 39-річний мешканець Хмельницької області.

Упродовж години працівники міліції встановили особу злочинця. Правоохоронці з'ясували, що на центральній автодорозі сполученням Чернівці – Новоселиця між потерпілим, що перебував у власному автомобілі, та 50-річним чернівчанином виникла суперечка, під час якої останній спричинив співрозмовнику вогнепальне поранення з невстановленої зброї та втік з місця події у невідомому напрямку.

На території області був введений спеціальний план дій по перекриттю основних автомобільних сполучень та розшуку злочинця. Проінформовані правоохоронні підрозділи сусідніх областей та пункти перетину кордону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму водій маршрутки відірвав жінці дві ноги

Того ж дня за даним фактом була порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

А зранку 4 листопада до чергової частини УМВС надійшло повідомлення від мешканця с.Магала Новоселицького району про те, що на околиці він виявив зачинений автомобіль з ввімкненим двигуном, в якому знаходиться невідомий чоловік з закривавленим обличчям.

Під час виїзду на місце події працівники міліції виявили припаркований автомобіль, в салоні якого на водійському сидінні в сидячому положенні знаходився труп розшукуваного 50-річного чернівчанина з одним вогнепальним пораненням у скроневу частину голови. У руці водія виявлено пістолет невстановленого зразка.

За результатами попереднього аналізу основною версією причини настання смерті знайденого громадянина є самогубство.

Мотиви вчинення злочину, а потім самогубства встановлюються. Досудове слідство у кримінальній справі триває.

Зараз ви читаєте новину «Через ДТП в Чернівецькій області один водій розстріляв іншого, потім застрелився сам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути