середа, 31 жовтня 2012 13:06

Активіст Дорожньо-цивільного контролю збив на смерть пенсіонера

Активіст Дорожньо-цивільного контролю збив на смерть пенсіонера
Водія заарештували. Фото: epochtimes.com.ua

29 жовтня в Дніпропетровську на перехресті Софії Ковалевської і проспекту Правди 29-річний Руслан Бакуменко на автомобілі "Део Сенс" збив 83-річного пенсіонера. Спочатку з місця події втік але через кілька хвилин повернувся і допоміг лікарям "швидкої допомоги" віднести пенсіонера в машину. В лікарні чоловік помер.

"Свідки бачили, як водій "Део Сенс" заховав машину в одному із дворів на проспекті Правди і витирав ганчіркою сліди на машині, які залишились від ДТП. Також зняв номерні знаки і відеореєстратор, який, напевно, зафіксував момент аварії", - розповіли в прес-службі ДАІ Дніпропетровська.

Водія заарештували. Він був членом громадської організації "Дорожньо-цивільний контроль". Надавав консультації водіям про те, як діяти, коли вас зупинили працівники Державтоінспекції.

"Так він в нас працював. Але вже його виключили з організації. Після ДТП з його участю, я його не бачив. Зараз він в міліції", - повідомив голова Дорожньо-цивільного контролю Дніпропетровська Євген Наухатько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму зіткнулися "Volkswagen" і "Москвич": 2 дітей та 1 дорослий загинули

Він розповів, що насправді Бакуменко сам здався міліції, а не втік, як написали деякі журналісти.

"Все це брехня. Нікуди він не втікав. Сам здався правоохоронцям, ще й допомагав лікарям швидкої заносити пенсіонера в машину. Про це мені вчора розповів його батько. Він заходив до нас", - запевнив Наухатько.

Організація Дорожньо-цивільний контроль Дніпропетровська була заснована 15 червня цього року. В ній працюють 15 чоловік.

"Допомагаємо водіям у проблемних епізодах на дорозі. Консультації надаємо безкоштовно. Бакуменко теж допоміг кільком водіям", - розповів голова організації.

Зараз ви читаєте новину «Активіст Дорожньо-цивільного контролю збив на смерть пенсіонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути