пʼятниця, 15 червня 2012 15:04

Через авіакатастрофу під Бородянкою на допит викликали 30 людей

Через авіакатастрофу під Бородянкою на допит викликали 30 людей
Літак упав на поле. Фото: gazeta.ua

У кримінальній справі за фактом катастрофи повітряного судна L-410 поблизу аеродрому "Бородянка" допитані більше 30 осіб.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Київської області в п'ятницю, слідством відпрацьовуються всі можливі версії катастрофи, призначено необхідні судові експертизи, вивчена вилучена документація, проведено інші першочергові слідчі дії.

З метою максимально швидкого і повного розслідування обставин катастрофи прокуратурою області створена група слідчих з числа працівників, які мають досвід розслідування злочинів даної категорії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Києвом літак з парашутистами не витримав негоди: 5 осіб загинуло

У передбачений законом термін будуть встановлені причини та умови, які призвели до трагедії, і винні в катастрофі особи.

Досудове слідство знаходиться під контролем прокурора області.

Як повідомлялося, через сильний дощ та пориви вітру при виконанні парашутних стрибків на аеродромі "Бородянка" в неділю здійснив аварійну посадку на полі літак Л-410, що належить Українській школі пілотів. На борту пебували 17 парашутистів і 3 члени екіпажу. П'ятеро людей загинули і 15 постраждали, у тому числі громадянин Австрії.

Всіх постраждалих з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували, австрієць за власним бажанням був госпіталізований в приватну медичну клініку.

 

Зараз ви читаєте новину «Через авіакатастрофу під Бородянкою на допит викликали 30 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути