вівторок, 04 жовтня 2011 10:36

Через агресивних кілерів відсторонили від обов'язків заступника начальника одеської міліції

Через агресивних кілерів відсторонили від обов'язків заступника начальника одеської міліції

Замначальника міліції Одеської області Олексій Хлєвной тимчасово відсторонений від виконання обов'язків, заявляють в МВС України.

"Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов підписав наказ про відсторонення від виконання службових обов'язків заступника начальника - начальника кримінальної міліції ГУ МВС в Одеській області полковника Олексія Хлєвной", - повідомив у понеділок на брифінгу в Києві начальник Головного штабу МВС України Анатолій Лазарєв.

Він додав: "Комісія під моїм керівництвом продовжує вивчати обставини інциденту (вбивство міліціонерів в Одеській області та спецоперація зі знешкодження злочинців - ІФ). Результати по її роботі будуть повідомлені додатково".

А. Лазарєв категорично відмовився відповідати на будь-які питання журналістів, у тому числі уточнюючого характеру.

Як уточнили агентству в відділі зв'язків із громадськістю Головного управління МВС України в Одеській області, Хлєвной відсторонений на час проведення розслідування інциденту, під час якого загинули два співробітники міліції та ще четверо отримали поранення.

"Це стандартна практика, тому що Олексій Михайлович курирує весь кримінальний сектор", - сказали у відділі зі зв'язків з громадськістю.

Як повідомлялося, в Одеській області в ніч на 30 вересня в перестрілці із злочинцями загинули дві правоохоронця, ще четверо були поранені.

У ході спеціальної операції 1 жовтня в одній з приватних готелів Одеси двоє злочинців були ліквідовані, оскільки вчинили жорсткий опір правоохоронцям, стріляючи з автоматичної зброї. Серед загиблих - знаходиться в розшуку за вбивство Аслан Діка. Третій зловмисник зник і зараз перебуває в розшуку.

Зараз ви читаєте новину «Через агресивних кілерів відсторонили від обов'язків заступника начальника одеської міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути