вівторок, 05 червня 2018 13:13

Це створення атмосфери жаху і терору: Геращенко про "список 47"

Це створення атмосфери жаху і терору: Геращенко про "список 47"
"Список 47" може бути подвійною грою. Фото - Прямий

"Список 47", який, за словами спецслужб, вдалося отримати внаслідок інсценізації вбивства журналіста Аркадія Бабченка, може бути подвійною грою російських спецслужб.

Таким чином росіяни шукатимуть підходи до цих людей, заявив нардеп Антон Геращенко, передає "Громадське радіо".

"Це може бути список реальний, який російські спецслужби передали в Україну, щоб шукати підходи до цих людей. Це може бути зроблено для того, щоб цей список побачили українські спецслужби, і особи, які включені в нього з огляду на свою публічність, допомогли створити атмосферу жаху і терору. Адже в кінцевому підсумку сенс всіх цих дій — це створення атмосфери жаху українських громадян, що ми живемо в країні, де правоохоронні органи не можуть запобігти вибухам і терактам", — сказав Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "До уваги кілерів" - журналіст зробив заяву

Під час спецоперації Служба безпеки України отримала список із 47 осіб, яких планували знищити російські спецслужби. Серед потенційних жертв опинилися журналісти телеканалу "Прямий" Матвій Ганапольський і Євген Кисельов, кримськотатарський тележурналіст Осман Пашаєв, телеведучі Тетяна Даниленко й Сергій Іванов, шеф-редактор інтернет-видання "Лівий берег" Соня Кошкіна, головний редактор тижневика "Дзеркало тижня" Юлія Мостова, заступник генерального директора телеканалу ATR Айдер Муждабаєв, публіцист Віталій Портніков.

Зараз ви читаєте новину «Це створення атмосфери жаху і терору: Геращенко про "список 47"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути