Ексклюзиви
понеділок, 22 жовтня 2018 18:52

Була найкращим другом: водій, який віз артистів "Дизель Шоу", виступив у суді

Була найкращим другом: водій, який віз артистів "Дизель Шоу", виступив у суді
Михайло Манюк, який віз акторів "Дизель Шоу", намагався не допустити зіткнення з автомобілем. Аварія сталася випадково. Фото - NK-Online.tv

Михайло Манюк, який віз акторів "Дизель Шоу", шкодує про те, що трапилося. Вважає себе досвідченим водієм. А загибла Марина Поплавська була найкращим другом із колективу гумористів. Про це розповів у Шевченківському райсуді столиці, де йому обирають запобіжний захід 22 жовтня.

За словами Манюка, він намагався не допустити зіткнення з автомобілем. Аварія сталася випадково.

"Працюю водієм вже 17 років і кожен рік проїжджав близько 100 тисяч кілометрів. Маю інвалідність 3 групи - від народження у мене одна нирка. Тому після ДТП потрібне стаціонарне лікування. Що стосується колективу "Дизель Шоу" - я з ними 4 роки, у всіх турах з самого початку. Марина - вона була найближчим другом з усіх учасників" Дизель шоу ", - сказав чоловік.

Сторона звинувачення наполягає на необхідності арешту для водія автобуса.

"Вважаю, що в даний час є достатньо підстав вважати вчинення підозрюваним кримінального злочину. Є підстави вважати можливим вчинення ним перешкод розслідуванню, підозрюваний може переховуватися від досудового слідства або суду, впливати на слідчих, свідків, експертів з метою уникнення кримінальної відповідальності", - заявив прокурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідуть сотні людей: Житомир прощається з акторкою Мариною Поплавською - фото

Представник звинувачення не згоден з тим, щоб підозрюваному визначали суму застави.

У той же час сторона захисту стверджує, що у звинувачення недостатньо доказів для того, щоб підтвердити вищеназвані ризики.

"Немає достатніх підстав для оголошення підозри і заявляючи клопотання про обрання арешту. Йдеться навіть не про обрання запобіжного заходу, а про розгляд його взагалі", - підкреслив адвокат.

Водію автобуса, який віз акторів "Дизель Шоу", обирають запобіжний захід у Шевченківському суді Києва. Чоловіка привели до суду під конвоєм. У нього травмована нога. Свою провину він визнає, але запевняє, що за кермом не спав. Він стверджує, що відволікся на Марину Поплавську, яка час від часу підходила до нього, адже відчувала себе зле.

Зараз ви читаєте новину «Була найкращим другом: водій, який віз артистів "Дизель Шоу", виступив у суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути