Ексклюзиви
четвер, 19 квітня 2007 15:57

БЮТівець Волинець зняв побої від п"яної Станік

 
Голова Конфедерації вільних профспілок Михайло Волинець зафіксував побої, які отримав вчора під час блокування будинку Конституційного Суду. Про це йдеться у заяві БЮТівця.

"Близько 10 години ранку я стояв біля паркану, який оточує будинок Конституційного Суду по вул. Горького. Раптом до мене підійшла суддя – доповідач Конституційного Суду Сюзанна Станік, від якої тхнуло алкоголем. Вона в брутальній формі зажадала персонально від мене пропустити її до приміщення суду. На це я обґрунтовано відповів, що фізично не можу цього зробити, бо не затуляв вхід, а стояв перед парканом", - розповів Волинець.

"Цей аргумент не справив на пані Станік ніякого враження: вона почала брутально лаятись і кілька разів вдарила мене по обличчю", - повідомив депутат.

За словами Волинця, на допомогу Станік "наспів народний депутат від Партії регіонів Анатолій Горбатюк, який почав виламувати мені руки".

Потім, за словами БЮТівця, співробітники підрозділу міліції спеціального призначення "Беркут" почали брутально відштовхувати його та інших учасників акції без пояснення своїх дій.

"Заклики до припинення насильства з боку мене та інших народних депутатів від опозиції не справили на них ніякого впливу", - розповів Волинець.

При цьому депутат додав, що бійці "Беркуту" схопили його за руки й ноги, і завдавши тілесних ушкоджень, перекинули через встановлений на тротуарі переносний турнікет.

За словами депутата, "дані тілесні ушкодження офіційно зафіксовані судово-медичною експертизою.

"Офіційно зафіксовано завдані мені численні синці, садна, пошкодження поперекової області та лівого тазостегнового суглобу. У висновку судово-медичної експертизи сказано, що зазначені пошкодження нанесено "тупими предметами". Хто саме підпадає під це визначення, не уточнюється, але здогадатися неважко. За фактом неправомірних дій міліції стосовно мене та нанесення тілесних ушкоджень я подав повідомлення про вчинення злочину до Генеральної прокуратури", - повідомив депутат, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТівець Волинець зняв побої від п"яної Станік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути