неділя, 22 липня 2012 14:32

Буйний племінник Герман не уник порушення кримінальної справи

Буйний племінник Герман не уник порушення кримінальної справи
Зараз племінник Анни Герман Олег Бокало перебуває у ізоляторі тимчасового утримання. Фото: livestory.com.ua

Проти племінника радника Президента України Ганни Герман – Олега Бокала порушено кримінальну справу за статтею 296 ч.4 ККУ.

Про це ІА ZIK повідомили джерела у правоохоронних органах.

Стаття, за якою порушено кримінальну справу, карається позбавленням волі на термін від трьох до семи років – це хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

Водночас видання, яке пов'язують з радником Президента України Ганною Герман – Українські національні новини, повідомляє, що проти племінника радника Президента Ганни Герман - Олега Бокала та його охорони порушено кримінальну справу за статтею 296 ч.1 "Хуліганство" Кримінального Кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Озброєний племінник Герман пішов шляхом Ландіка: двоє побитих дівчат, обпльована слідча

Ця ж стаття є набагато легшою, карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на термін до шести місяців, або обмеженням волі на термін до трьох років. Це хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом.

Нагадаємо, у п'ятницю, 20 липня, на одній з дискотек у Львові, на Сихові, племінник радника Президента України, керівника Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації Президента України Ганни Герман – Олег Бокало побив на дискотеці двох дівчат.

У закладі зав'язалася бійка, охорона закладу самотужки не могла справитися з хуліганами, оскільки у них була зброя, тому викликали міліцію. Однак юнак не вгамувався і після приїзду наряду міліції, він накинувся на слідчу – жінку. Порвав їй форму, розмахував кулаками, тягав за волосся та плював в обличчя.

Зараз Олег Бокало перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Це не перші проблеми хлопця з правоохоронними органами, однак досі йому все сходило з рук.

Зараз ви читаєте новину «Буйний племінник Герман не уник порушення кримінальної справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути