понеділок, 27 березня 2017 10:07

Будинок прокурора обстріляли з гранатомета

Будинок прокурора обстріляли з гранатомета
Будинок прокурора обстріляли з гранатомета

27 березня о 05:00 у місті Виноградів на Закарпатті невідомі обстріляли будинок екс-прокурора Хустської прокуратури Івана Кайла. У домі нікого не було і ніхто не постраждав.

"Якісь месники стрельнули з гранатомета по приватному будинку колишнього люстрованого прокурора Хустської прокуратури та першого заступника Закарпатської обласної прокуратури Івана Кайла. Снаряд пробив стінку та від розриву пошкодив значну частину помешкання та даху. Колишнього прокурора вдома не було. Видно, комусь добре насолив. Йому і машину колись спалили", - пише на своїй сторінці у соцмережі громадський активіст Роман Келемен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приміщення патрульної поліції обстріляли з гранатомета

Прокуратура розглядає дві версії вбивства колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. В обох замовником є Кремль. Про це на брифінгу повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко.

"На цей момент маємо дві версії. Депутат Вороненков працював у Федеральній службі протидії наркотикам та контрабанді Російської Федерації. У нього було спеціальне звання "полковник". Він був дуже відомий за гучною справою "Три кити", яку розслідував його підрозділ. Був керівником підрозділу з упровадження в організовані злочинні угруповання. Під час своєї діяльності вони з'ясували, що контрабанда меблів, які постачали у магазин "Три кити", є лише частиною величезної контрабанди Служби безпеки РФ. За наслідком цього розслідування звільнили кілька десятків генералів ФСБ. Зокрема людину, яка пізніше обіймала посаду голови служби безпеки Роснафти, якою керує Сєчин. Особа дуже наближена до президента Російської Федерації".

Зараз ви читаєте новину «Будинок прокурора обстріляли з гранатомета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути