пʼятниця, 09 грудня 2011 11:51

Бронетехніка, яку ввели в Москву, чавить машини простих людей

Бронетехніка, яку ввели в Москву, чавить машини простих людей

Тривожні повідомлення жителів столиці про введення військової техніки в Москву в зв'язку з акціями протесту отримують все нові підтвердження. Так, на Московській кільцевій автодорозі в четвер увечері була помічена колона бронетранспортерів, що потрапила в ДТП.

Офіційно про аварію не повідомляється, проте член федеральної політради опозиційного руху "Солідарність" Олег Козловський розмістив у своєму ЖЖ ролик, на якому колона відображена після ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російським морякам наказали голосувати за партію Путіна

На записі, викладеному на YouTube користувачем kapadaster86, видно, як з лівого боку дороги стоять у ряд шість бронетранспортерів, очолює колону машина ГИБДД. За останніми БТР можна помітити два легкових автомобіля, в одного з них розбита передня частина, другий стоїть майже впритул до бронетранспортеру. Очевидно, водії зіткнулися після якихось маневрів військової колони, так як не тримали необхідну дистанцію. Як пояснив користувач, БТРи стояли на внутрішньому кільці в районі Волоколамського шосе у напрямку до півночі столиці.

Kapadaster86 уточнив, що ДТП сталося 8 грудня пізно ввечері.

Олег Козловський, опублікувавши ролик у своєму блозі, супроводжував його таким коментарем: "Поки кілька десятків активістів з'ясовують між собою стосунки, у Москву входить бронетехніка. І навіть тисне машини москвичів. Може, свою енергію на ці БТРи направите?" Козловський має на увазі останні тертя між представниками опозиції з приводу організації чергової акції протесту проти фальсифікацій на виборах в суботу, 10 грудня, у зв'язку з пропозицією столичної влади перенести мітинг з площі Революції на Болотну площу.

Нагадаємо, що люди бачили, як до центру столиці стягували вантажівки з військовими. Очевидці помітили колони вантажівок на Бутирському Валу, Волгоградському і Кутузовському проспектах, Ленінградському, Ярославському шосе, шосе Ентузіастів, Москворецькій набережній, МКАД.

Крім того, Москвою ходили чутки, що до столиці направляють чеченський полк, проте в прес-службі Кадирова, цю інформацію спростували.

Зараз ви читаєте новину «Бронетехніка, яку ввели в Москву, чавить машини простих людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути