вівторок, 18 червня 2013 22:21

Брата екс-депутата підозрюють у викраденні двох черниць

Брата екс-депутата підозрюють у викраденні двох черниць
Фото: ru.tsn.ua

Комерсант та брат екс-депутата Сергій Бут, якого підозрюють у викраденні двох черниць у Києві, нібито підстеріг жінок біля Лаври, всадив їх в машину і насильно утримував в підвалі через гроші, які нібито були у монахинь за продаж елітних авто, повідомляє ТСН.ua.

Гроші, мовляв, ігуменя Калісфенія та її помічниця Катерина отримали від іншої послушниці Лаври, яка зараз перебуває у розшуку. Дружина арештованого Анастасія нервується та запевняє, що її чоловік на таке не здатен, оскільки вірив у Бога та брав активну участь у житті церкви. А особистого секретаря митрополита Олександра Драбинка він вважав чи не найкращим другом.

Бут, за словами дружини, – комерсант, але в Лаврі бував часто. За даними ТСН, він є засновником двох фірм та одного благодійного фонду. Одна з фірм - будівельна. За дивним збігом обставин, владика Олександр теж мав будівельний бізнес.

Нагадаємо, у п'ятницю, 14 червня дві черниці пропали в Києві, коли вирушили у Києво-Печерську лавру. За три доби, 17 червня, настоятелька Свято-Покровського монастиря Калісферія (Тетяна Шамайло) і її помічниця Катерина самі повернулися у монастир. 18 червня за підозрою у викраденні черниць міліція затримала Сергія Бута, брата екс-нардепа Юрія Бута.

Зараз ви читаєте новину «Брата екс-депутата підозрюють у викраденні двох черниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути